Geen producten (0)

EAN codes/nummers voor Bol.com

Bol.com, wie kent het niet. Bol.com is één van de grootste webshops van Nederland met maandelijks miljoenen bezoekers. Heeft u een bedrijf en verkoopt u producten? Dan heeft Bol.com iets geweldigs! U kunt tegenwoordig als externe verkoper uw producten verkopen op Bol.com. U plaatst de artikelen en Bol.com zorgt er voor dat uw artikelen worden verkocht, u betaalt een kleine commissie aan Bol.com voor de verkoop van de producten. 

Wat kunt u allemaal verkopen?


Op Bol.com kunt u veel verschillende producten verkopen. De productcategorieën zijn erg breed van kinderkleding en laptops tot e-books. Bol.com heeft als enkele voorwaarde dat uw producten zijn gekoppeld aan een EAN code. Als u producten van bekende leveranciers wilt verkopen zijn de EAN codes van de producten vaak beschikbaar voor u maar hoe zit dit als u zelf producten maakt of laat importeren uit het buitenland? 

Op Bol.com kunt u als externe verkoper niet alleen uw zelfgemaakte producten verkopen maar ook producten die u zelf laat importeren uit het buitenland zonder een EAN code of u kunt van 2 verschillende producten een speciaal pakket maken (u kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld voetbalschoenen met een (gratis) bal). U kunt een excel lijst downloaden op uw verkopers pagina en hier producten aan toevoegen die u graag wilt verkopen. Allereerst voert u een titel in en vervolgens dient u een EAN nummer in te voeren. Het is niet voor de hand liggend dat u EAN codes heeft voor deze speciale producten en daarom bieden wij u deze EAN codes aan. Onze EAN codes hoeft u niet te registreren of te koppelen aan het product en u hoeft enkel het EAN nummer in te voeren in het daarvoor bestemde vak. U kunt nu direct beginnen met verkopen. 

 

Houdt uw producten uniek!

Wilt u uw product uniek houden en zorgen dat de concurrentie niet direct bij uw leveranciers terecht komt? Gebruik dan zeker uw eigen EAN codes! Hiermee bent u de enige aanbieder van dit product en zal het ook voor uw klanten lastiger zijn om heel internet af te speuren naar de goedkoopste winkel.

 


In de bovenstaande afbeelding ziet u het vak waar u de EAN code in moet voeren. Als u bij ons een bestelling heeft geplaatst sturen wij de EAN codes altijd binnen 24 uur naar u toe. Als u de EAN codes heeft ontvangen kunt u direct één van deze EAN nummers achter het kopje 'reference plakken'. Uw product is nu gekoppeld aan uw EAN code. Als u het Excel bestand heeft ingevoerd moet u handmatig uw producten in een productgroep plaatsen en vervolgens kunt u de productinformatie van uw product invullen. Heeft u hulp nodig bij het toevoegen van producten aan Bol.com of wilt u liever dat wij dit voor u doen? Bij onze Bol.com content service plaatsen wij producten voor u op Bol.com en daar krijgt u geheel gratis EAN nummers bij. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de Bol.com content service pagina.

Direct EAN codes kopen?

Kijk hier voor de beste aanbiedingen! 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag, u kunt ons altijd een bericht sturen via onze live chat of via de contactpagina! Wij helpen u dan zo snel mogelijk.