Geen producten (0)

Bol.com content service

Wilt u uw zelfgemaakte producten op Bol.com verkopen? Wilt u producten op Bol.com verkopen waarvan u de EAN code niet weet? Wilt u een combinatie van meerdere producten met verschillende EAN codes verkopen als één product (zoals een stoel met een gratis bijzettafeltje) of heeft u simpelweg zelf geen tijd om uw producten op Bol.com te zetten?

Met onze Bol.com content service doen wij dit graag voor u!

Met onze jarenlange ervaring als externe verkoper van Bol.com kunnen wij u effectief en snel helpen om uw aanbod op Bol.com toe te voegen. 

Bol.com is een platform waar iedereen zijn of haar producten op kan verkopen. Vrijwel elk product kan worden verkocht! Doordat Bol.com maandelijks miljoenen bezoekers heeft is het voor u, als ondernemer, een grote kans om snel en gemakkelijk uw producten te verkopen. Als de producten die u graag wilt verkopen op Bol.com nog niet bekend zijn in de database van Bol.com moet u deze handmatig toevoegen. Het toevoegen van producten kan een lastig proces zijn. Wat kunnen wij voor u doen? Om uw producten toe te voegen hebben wij enkel de titel van het product nodig, een (korte) productomschrijving, de afmetingen van het product, productfoto(s) (de URL van de afbeelding is prima, bijvoorbeeld van uw website) en eventueel een EAN nummer (als u nog geen EAN code heeft dan voegen wij deze gratis voor u toe, bij elk pakket worden gratis EAN codes geleverd). Wij vragen u nooit om uw inlog- of accountgegevens.

Klik op de onderstaande afbeelding om direct naar onze Bol.com content service pakketten te gaan. Heeft u speciale aanvragen of wilt u advies? Start een live chat door op de chatbutton te klikken of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag!